Tervetuloa kevät!

Kevät tekee tuloaan, ja kengän alle alkaa löytyä taas pitoa asfaltin ja hiekan pilkottaessa sulavan lumen alta. Kevättähän me rakastamme, mutta sisään kantautuva hiekka on tämän vuodenajan keljumpia puolia. Oikeanlaisilla mattovalinnoilla tämä ongelma on kuitenkin ratkaistavissa eikä estetiikastakaan tarvitse onneksi tinkiä.

Kodinhoitohuoneen käytävämatto
Harmaa kuramatto

Kaikki kura- ja ruohomatot -20%

Kuramatot pysäyttävät hiekan jo kynnykselle. Värisilmän valikoimista löydät sekä hyvin kosteutta pidättäviä ja nukkapintaisia kuramattoja että pinnaltaan karkeampia ja hiekkaa irrottavia ruohomattoja. Kuramatoissa on paljon värivaihtoehtoja ja niitä voi usein muotoilla saksilla tai mattoveitsellä juuri omaan tilaan sopivaksi. Nyt saat kaikista kura- ja ruohomatoista 20% alennuksen.

Musta käytävämatto Värisilmä
Kantattu beige käytävämatto

Käytävämatot omilla mitoilla

Käytävämatot ovat helppohoitoisuudessaan vertaansa vailla. Ne ovat vaivattomia imuroida eivätkä ne pölyä. Käytävämatoista löytyy runsaasti eri värejä ja kuoseja, joista valita juuri omaan sisustukseen sopiva vaihtoehto. Käytävä- ja aulatilojen lisäksi käytävämattojen isoja kokoja voidaankin käyttää myös esimerkiksi olohuoneessa ja keittiössä. Saat meiltä käytävämatot määrämittaan leikattuna ja kantattuna.

Harmaa käytävämatto
Harmaa terassimatto

Vaihtoehtoja kaikille lattiamateriaaleille

Mattoa valitessa kannattaa kiiinnittää huomiota sen koon ja materiaalin lisäksi lisäksi tilan lattiamateriaaliin. Parketti-, puu ja vinyylilattioille suosittelemme lateksipohjaisten mattojen sijaan pohjaamattomia mattoja. Lattialämmitykselle kannattaa puolestaan valita materiaaleja, jotka päästävät lämmön läpi.

Apua suunnitteluun

Asiantuntijamme myymälässä auttavat sinua mielellään löytämään juuri sinun tilaasi ja tarpeeseesi sopivat matot. Toivotetaan yhdessä kevät tervetulleeksi!

Mallipaloja matoista
Beige kuramatto Värisilmä