Jokaiseen kylppäriin, jokaiselle pinnalle

Parikkalan Värisilmän Kylpyhuonepäivät 14.-23.3.2024 ovat oiva mahdollisuus päästä toteuttamaan unelmiesi kylpyhuone. Kylpyhuonepäiviltä saat maksuttoman suunnittelun, joustavan rahoituksen ja edulliset laatat. On siis täydellinen aika aloittaa unelmien kylpyhuoneen rakentaminen!

Kylpyhuonepäivien ajan myymälässämme on laattoja alennuksessa -20 %. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan myymäläämme!

Kylpyhuonepäiviltä keraamisia laattoja -20%

Laattavalikoimamme sisältää tuhansia toinen toistaan upeampia laattoja. Neutraalien laattojen rinnalla värikkäät, erityisesti vihertävät, laatat ovat nousseet suomalaisten suosioon. Tutustu laattavalikoimaamme ja valitse oma suosikkisi!

Kaakelimaalit

Mikäli kaipaat pientä muutosta, kaakelimaalin avulla kotisi saa uutta ilmettä hetkessä. Maalaaminen on edullisempi vaihtoehto kuin laattojen vaihtaminen ja se säästää myös aikaa ja vaivaa. Kaakeleiden maalaaminen on myös oiva keino silloin, kun laatat kaipaavat ilmeen päivitystä, mutta esimerkiksi isompi kylpyhuoneremontti tai putkiremontti on ajankohtainen vasta muutaman vuoden päästä.  

Tikkurilan Luja Ceramic Tiles on sävytettävissä tuhansiin sisäväreihin, joten löydät varmasti suosikkisi.

Baroom-kylpyhuonekalusteet

Baroom täyttää vaativankin sisustajan toiveet: laaja valikoima, erinomainen hinta-laatusuhde ja vastuullinen tuotanto. Baroom on luotu kestämään paitsi käyttöä, myös erilaisia elämäntilanteita, makumieltymyksiä ja budjetteja. Sisusta omannäköinen kylpyhuone! Lue lisää täältä.

Varastovalikoimamme Baroom-kalusteet saatavilla nopealla toimituksella. 

Kylpyhuonepäivien tarjous:

Baroom led-valopeili Sofia 60cm

219,00 €

ovh. 255,00 €

Tyylikäs LED-valopeili Sofia valaisee sekä suoraan että epäsuorasti. Valo laitetaan päälle ja pois peilin alareunassa olevasta hipaisukytkimestä.  

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin myymäläämme – ja muistathan että meiltä saat myös maksuttoman sisustussuunnittelun kylpyhuoneeseesi! Voit varata ajan suunnitteluun sivun alaosan lomakkeelta.

Haluan, että Värisilmän asiantuntija ottaa yhteyttä

Haluatko apua suunnitteluun? Jätä yhteydenottopyyntö!