Haaveissa uusi kylpyhuone?

Parikkalan Värisilmän Kylpyhuonepäivät 9.-18.11.2023 ovat oiva mahdollisuus päästä toteuttamaan unelmiesi kylpyhuone. Kylpyhuonepäiviltä saat maksuttoman suunnittelun, joustavan rahoituksen ja edulliset laatat. On siis täydellinen aika aloittaa unelmien kylpyhuoneen rakentaminen!

Kylpyhuonepäivien ajan kaikki keraamiset laatat ovat alennuksessa -20 %. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan myymäläämme!

Kaikki keraamiset laatat -20%

Laattavalikoimamme sisältää tuhansia toinen toistaan upeampia laattoja. Neutraalien laattojen rinnalla värikkäät, erityisesti vihertävät, laatat ovat nousseet suomalaisten suosioon. Tutustu laattavalikoimaamme ja valitse oma suosikkisi!

 

Baroom-kylpyhuonekalusteet

Baroom täyttää vaativankin sisustajan toiveet: laaja valikoima, erinomainen hinta-laatusuhde ja vastuullinen tuotanto. Baroom on luotu kestämään paitsi käyttöä, myös erilaisia elämäntilanteita, makumieltymyksiä ja budjetteja. Sisusta omannäköinen kylpyhuone! Lue lisää täältä.

Varastovalikoimamme Baroom-kalusteet saatavilla nopealla toimituksella. 

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin myymäläämme – ja muistathan että meiltä saat myös maksuttoman sisustussuunnittelun kylpyhuoneeseesi! Voit varata ajan suunnitteluun sivun alaosan lomakkeelta.

Haluan, että Värisilmän asiantuntija ottaa yhteyttä

Haluatko apua suunnitteluun? Jätä yhteydenottopyyntö!