Paljon erilaisia lattiapintoja huippuedullisesti!

Parikkalan Värisilmä-myymälässä vietetään Lattiaviikkoja 1.-29.4.2023. Löydät meiltä laajan kattauksen lattioita edulliseen kampanjahintaan – jokaiseen tilaan, jokaiselle jalalle. On siis aika laittaa kodin lattiapinnat uusiksi!

Tule katsomaan kaikki kampanjahinnat myymälästämme!

Perfect-laminaatit

alk. 13,90 €/m2

(norm. 17,90)

Mallistossa on monta vaaleaa ja tyylikästä lankkukuosia. Viistereunat laudan kaikilla sivuilla lisäävät näyttävyyttä, ja korostavat yksittäisiä lautoja. Käyttöluokka 23/32 kestää kovaakin kulutusta.

 

Home 4 -laminaatit

16,90 €/m2

(norm. 19,90)

Helppohoitoinen ja kulutuksenkestävä Home-laminaatti on luonnonmukainen lattiapintamateriaali, jonka aidot kuosit tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia halutun ilmeen luomiseksi. Viistereunat lautojen kaikilla sivuilla luovat viimeistellyn lattiapinnan. Hyvä UV kesto, ja pinnassa antibakteerinen käsittely.

Tammi Helsinki Matt 3S -parketti (rajoitettu erä)

alk. 49,90 €/m2

(norm. 66,50)

Karelia Tammi Helsinki Matt 3S on 3-sauvainen parketti, jossa on tammen lämpöä ja kodikkuutta. Eloisa ilme muodostuu tammen luonnollisesta värisävyn vaihtelusta tummemmasta vaaleaan pintapuuhun. Mattalakattu pinta on kestävä ja helppohoitoinen.

Esta 3 S Tammi Promo -parketti, vaalea (rajoitettu erä)

59,90 €/m2

(norm. 65,90)

Vaaleaksi sävytetty tammiparketti, jonka pinnassa extramattalakka, joka on kevyesti harjattu. Lajitelmassa rustiikkisuutta ja hieman kirjavuutta, mikä tekee lattiasta näyttävän. Lopputuloksena luonnollisen näköinen, kaunis vaalea aito puulattia. Parkettilaudan päädyt vahvistettu koivuvanerilla, jolla varmistetaan Uniclick pontin maksimaalinen vetolujuus kaikissa olosuhteissa. 

Ideo Pro 33 -vinyylilankut

alk. 28,90 €/m2

(norm. 36,90)

Ideo Pro 33 -vinyylilankku on hyvä valinta kodin ja julkisten tilojen lattioiden kovaan kulutukseen. Mallistossa on neljä tyylikästä väriä. Laudan pohjassa on integroitu kopinanvaimennus (19 dB), joka tekee lattiasta miellyttävän ja äänettömän.

Kaikki tarjoukset löydät myymälästämme – tervetuloa tekemään huikeita lattialöytöjä 1.-29.4.2023!

Haluan, että Värisilmän asiantuntija ottaa yhteyttä

Haluatko apua suunnitteluun? Jätä yhteydenottopyyntö!