Tutustu Lattiaviikkojen suosikkituotteisiin

2.-28.10.2023 vietetään Parikkalan Värisilmä-myymälässä Lattiaviikkoja!

Valikoimastamme löydät kampanjan aikana laajan kattauksen erilaisia lattiamateriaaleja tarjoushintaan. Koostimme blogiin muutaman suosikkituotteen, joihin kannattaa tutustua. Tervetuloa tutustumaan valikoimiin ja katsomaan kaikki kampanjahinnat myymälästämme.

Grand Avenue -korkeapainelattia

54,90 €/m²

(norm 59,90)

Grand Avenue -malliston XL-kokoiset lankut saavat huoneesi näyttämään entistäkin suuremmalta. Erikoispitkät (2,4 m) lankut viistereunalla luovan upean tilan tunteen mihin tahansa huoneeseen, ja kaikenlaisiin elämäntyyleihin. Korkeapainelattian sanotaan olevan maailman vahvin lattia. Sillä on lattiamateriaaleista paras iskun- ja kulutuksenkestävyys, jotka vastaavat julkisten tilojen kovaa kulutusta. Se kestää hyvin kosteutta.

Bjelin -kovetettu puulattia

alk. 53,90 €/m²

(norm. alk 59,90)

Kovetettu puulattia on kaunis ja kestävä valinta. Se on monta kertaa lujempaa ja kovempaa kuin tavalliset puulattiat. Se on valmistettu luonnonmateriaaleista ja se kestää hyvin kulusta ja vesiroiskeita.

Woodura® on patentoitu teknologia, jonka avulla voidaan kovettaa puuta ja hyödyntää raaka-aineena koko puu. Puun pintaa puristetaan korkeassa lämpötilassa ja kovetetaan puukomposiittipulverin avulla. Tuloksena on kovetettu puulattia, joka on monta kertaa kestävämpi ja lujempi kuin normaalit puulattiat – ulkonäöstä ja puun tuntumasta tinkimättä.

Esta-parketti

alk. 44,90 €/m²

(norm. alk 49,90)

Aina ylellinen, pehmeä, lämmin ja hiljainen parketti sopii kevyempään kulutukseen ja kuiviin olosuhteisiin. Hyvin hoidettuna parkettilattia on erittäin kestävä. Lattian kuntoa ja ulkonäköä vaalitaan säännöllisellä öljyämisellä. Parkettilattian asentaminen on helppoa.

Esta on vaaleaksi sävytetty tammiparketti, jonka pinnassa extramattalakka, joka on kevyesti harjattu. Lajitelmassa rustiikkisuutta ja hieman kirjavuutta, mikä tekee lattiasta näyttävän. Lopputuloksena luonnollisen näköinen, kaunis vaalea aito puulattia. 

 

Laminaatit

Alk. 12,90 €/m²

(norm alk 14,90)

Laminaattilattian tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat hyvä iskunkestävyys, helppohoitoisuus, näyttävä ulkonäkö ja edullinen hinta. Kulutusta kestävä laminaatti onkin varma valinta lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Laminaatti kaipaa usein alleen äänieristeen kopinaa vaimentamaan. Laminaattilattia sopii kaikkien kuivien huonetilojen lattiaksi.

Kährs-kalanruotovinyylilankut

39,90 €/m2

(norm. 52,90)

Luxury Tiles -vinyylilankkujen luonnolliset kuosit ovat syntyneet vahvan pohjoismaisen design-perinteen tuloksena. Sävyvaihtoehdot ulottuvat raikkaista vaaleista tunnelmallisen tummiin. Malliston kapeat ja lyhyet laudat (720 x 120 x 5 mm) on suunniteltu asennettavaksi kalanruotokuvioksi. Korkealaatuisen lukkopontin (Click 5Gi) ansiosta kalanruotokuvioksi asennetun lattian rakenne on vakaa.

Kaikki tarjoukset löydät myymälästämme – tervetuloa tekemään huikeita löytöjä 2.-28.10.2023!

Haluan, että Värisilmän asiantuntija ottaa yhteyttä

Haluatko apua suunnitteluun? Jätä yhteydenottopyyntö!