Aloita syksy uusilla sisustusprojekteilla

18.-23.9.2023 vietetään Parikkalan Värisilmä-myymälässä sisustajien ja remontoijien Netto-ostopäiviä.

Valikoimastamme löydät kampanjan aikana laajan kattauksen laattoja, lattioita, tapetteja ja maaleja huippuedullisesti tarjoushintaan – nyt olisikin loistava aika aloittaa syksy uusilla sisustusprojekteilla.

Tervetuloa tutustumaan valikoimiin ja katsomaan kaikki kampanjahinnat myymälästämme!

Boråstapeter-malliston tapetit

 -30 %

Boråstapeter on Pohjoismaiden johtava tapettimerkki, joka nauttii laajaa suosiota myös Värisilmän laatu- ja trenditietoisten asiakkaiden keskuudessa. Kuosit toimivat niin modernissa kaupunkikodissa kuin kesämökin sisustuksessa.

Kährs-kalanruotovinyylilankut

39,90 €/m2

(norm. 52,90)

Luxury Tiles -vinyylilankkujen luonnolliset kuosit ovat syntyneet vahvan pohjoismaisen design-perinteen tuloksena. Sävyvaihtoehdot ulottuvat raikkaista vaaleista tunnelmallisen tummiin. Malliston kapeat ja lyhyet laudat (720 x 120 x 5 mm) on suunniteltu asennettavaksi kalanruotokuvioksi. Korkealaatuisen lukkopontin (Click 5Gi) ansiosta kalanruotokuvioksi asennetun lattian rakenne on vakaa.

Sensi-laatat 60x60R (valikoidut sävyt)

-45 % (Rajoitettu erä!)

Niin näkö- kuin tuntoaistiakin hivelevät italialaiset Sensi-marmorilaatat nostavat tilan kuin tilan uusiin ulottuvuuksiin. Ylelliset laatat sopivat sinulle, joka arvostat ajattomuutta ja laatua. Sensi-marmorilaatoissa pääsee oikeuksiinsa ajattomien materiaalien houkutteleva kauneus, joita voi käyttää hyvin monentyyppisissä arkkitehtonisissa ratkaisuissa.

 

Artisan laatat, 13,2X13,2 Oasis (24515) & Lunas B&W (24514)

-45 % (Rajoitettu erä)

Upeat espanjalaiset Artisan-laatat ovat saaneet inspiraationsa entisaikojen käsityöläisosaamisesta. Korkeakiiltoiset laatat loimuavat kymmenessä upeassa sävyssä.

Kaikki tarjoukset löydät myymälästämme – tervetuloa tekemään huikeita sisustuslöytöjä 18.-23.9.2023!

Haluan, että Värisilmän asiantuntija ottaa yhteyttä

Haluatko apua suunnitteluun? Jätä yhteydenottopyyntö!