Syksy! Miten ihanaa aikaa suunnitella uutta ja tunnelmoida kotosalla. Värisilmän Netto-ostopäivien tarjoustuotteilla sisustat ja luot tunnelmia kotiisi hinnoin, jotka saa päästää tunteisiin.

Sisustus on muutakin kuin pintaa

Tärkeää kodissa on värien, pintojen ja valon luoma tunnelma, mutta myös kodin eri pintojen toimivuus arjessasi. Netto-ostopäivien tarjouspaljoudesta löydät kätevät ja luontevat pintaratkaisut moniin erilaisiin elämäntilanteisiin ja koteihin. Seinäpintoja uudistat esimerkiksi suosituilla Boråstapeter -malliston tapeteilla, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

 

 

Vinyylilankusta on moneksi

Koira- ja lapsiperheeseen sopiva ja kestävä vinyylilankku on paitsi helppo asentaa, myös kaunis. Pure Click 55 -malliston vinyylilankuilla loihdit kotisi tyyliin sopivaa, ajatonta ja kestävää käytännöllisyyttä.  Kaikki malliston 17 erilaista vinyylilankkua löydät Netto-ostopäiviltä satumaisen alhaiseen hintaan.

 

 

Värisilmän Netto-ostopäivillä on valtavasti tarjouksia erilaisista seinä- ja lattialaatoista, joilla sisustat ja luot tunnelmia moniin eri kodin tiloihin eteiskäytävästä olohuoneeseen ja keittiöstä kylpyhuoneen yksityiskohtiin. Käy nappaamassa ideat laatoilla sisustamiseen Lappeenrannan Värisilmän blogista!

 Toimi pian, sillä Netto-ostopäivien tarjoukset ovat voimassa Parikkalan Värisilmässä vain 23.-25.9. 2021!

Autamme mielellämme löytämään kotiisi sopivimmat ideat ja pintaratkaisut.  Tule käymään myymälässä ja ideoidaan kotisi pieni tai isompikin pintaremontti yhdessä!

Voit myös varata ajan maksuttomaan Tunnetila-suunnittelupalveluumme netissä:

Varaa aika ja aloitetaan!