Sisustussuunnittelua kaikenkokoisiin sisustusprojekteihin

 

Syksyn lähestyessä ja arkeen palatessa katseet alkavat siirtyä pikkuhiljaa oman kodin sisätiloihin. Kotona vietetään taas enemmän aikaa ja huomio kiinnittyy kodin viihtyvyyteen. Kodin sisustukseen panostamalla voi omaan tulevaan arkeen lisätä merkittävästi mukavuutta sekä käytännöllisyyttä, ja uusi kodin ilme voi myös virkistää.

Syksy tuo usein kuitenkin mukanaan myös ne arjen kiireet. Rautakaupoissa kiertelyyn, sisustuslehtien selailuun ja lukemattomien eri materiaalivaihtoehtojen vertailuun ei yksinkertaisesti riitä aikaa – kuulostaako tutulta? Ongelmana voi myös olla, että omat ajatukset kiertävät sävyvalintojen kanssa kehää ja haaveiltu kokonaisuus ei hahmotu omassa mielessä. Erilaisissa sisustuspulmissa kannattaa rohkeasti kääntyä asiantuntijan puoleen ja helpottaa omaa sisustusurakkaa.

Värisilmä tarjoaa sisustusneuvontaa kaikenlaisiin sisustusprojekteihin. Suunnittelitpa kotiisi sitten yhtä tehoste­seinää, uutta keittiötä tai vaikka koko kodin sisustusta, Värisilmä on valmiina auttamaan.

 

AKufel

Varaa aika suunnittelijalle näppärästi yhteydenottolomakkeemme kautta:

Mikä on Tunnetila-sisustuspalvelu?

 

Värisilmän Tunnetila-suunnittelijat auttavat sinua löytämään kotiisi uudet värit ja valitsemaan maalit, laatat, tapetit, lattiat sekä muut pinta­materiaalit lukuisten vaihto­ehtojen joukosta. Sisustus­neuvojamme ovat myös teknisiä asian­tuntijoita, joilla on laaja tieto­taito uusimmistakin materiaaleista.

Tunnetila-sisustuspalveluumme voit varata maksuttoman 30 min tapaamisen, ja voit tulla tapaamaan suunnittelijoitamme myymälään tai he voivat olla yhteydessä sinuun etäyhteyksin.

Ammattilainen auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi ja budjettiisi sopivat, toimivat sisustusmateriaalit. Määrä- ja kustannusarvio antavat suuntaa kokonaiskustannuksista.

Laatat tarjoushintaan -20%

Näin Tunnetila-sisustuspalvelu toimii:

1. Ajanvaraus: Varaa aika maksuttomaan 30 min tapaamiseen suunnittelijamme kanssa yhteydenottolomakkeemme kautta tai myymälästä

2. Ideointi: Kerää omat ideasi ja ota alustavat mitat. Kaiva myös mahdollinen pohjapiirustus esille!

3. Suunnitelma: Tarvittaessa voit luoda asiantuntijoidemme kanssa suunnitelman toiveittesi ja budjettisi mukaan.

4. Toteutus: Toimitukset hoidetaan aina sovitussa aikataulussa. Voimme auttaa tarvittaessa etsimään remontillesi myös tekijät.

Varaa aika suunnittelijalle tai suuntaa myymälään, niin toteutetaan yhdessä teillekin unelmien sisustus!

Haluan, että Värisilmän asiantuntija ottaa yhteyttä

Haluatko apua suunnitteluun? Jätä yhteydenottopyyntö!