Jokaiseen tilaan, jokaiselle jalalle

2.-27.4.2024 vietetään Parikkalan Värisilmässä Lattiaviikkoja!

Valikoimastamme löydät kampanjan aikana laajan kattauksen erilaisia lattiamateriaaleja tarjoushintaan. Tervetuloa tutustumaan valikoimiin ja kaikkiin kampanjahintoihin myymäläämme.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikenlaisten isojen tai pienten sisustusprojektien suunnittelussa – varaa aika suunnitteluun tai tule käymään myymälässämme!

Lattioita jokaiseen tilaan ja jokaiselle budjetille

IDEO VIVA -vinyylilankku

24,99 € /m2

Nykyaikainen kivivinyylilattia kestää hyvin kovaa kulutusta, sekä kosteutta kodin ja julkisten tilojen kuivissa tiloissa

Basic-laminaatti

12,90 € /m2

Basic-laminaattilattia on helppohoitoinen ja kulutuksenkestävä lattianpäällyste. Laminaatti on luonnonmukainen lattiamateriaali, joka valmistetaan lähes kokonaan aidosta sertifioidusta puuraaka-aineesta.

Bjelin kovetettu puulattia

Alk. 53,90 €  /m2

Bjelinin kovetetusta puusta valmistettu Woodora-lankkulattiamallisto vastaa monipuolisesti erilaisiin asiakastarpeisiin vakuuttaen myös kauniilla väri- ja lajitelmavaihtoehdoillaan: valikoimaan kuuluvat Naturin sekä Selectin vähäoksaiset ja rauhalliset lajitelmat.

Kährs-kalanruotovinyylilankut

39,90 € /m2

Luxury Tiles -vinyylilankkujen luonnolliset kuosit ovat syntyneet vahvan pohjoismaisen design-perinteen tuloksena. Sävyvaihtoehdot ulottuvat raikkaista vaaleista tunnelmallisen tummiin. Malliston kapeat ja lyhyet laudat (720 x 120 x 5 mm) on suunniteltu asennettavaksi kalanruotokuvioksi.

HOME-laminaattilattiat

14,90 € /m2

Helppohoitoinen ja kulutuksenkestävä Home-laminaatti on luonnonmukainen lattiapintamateriaali, jonka aidot kuosit tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia halutun ilmeen luomiseksi. Laajan kuosikirjon lisäksi Home-laminaattilattiat tarjoavat useita korkealuokkaisia ominaisuuksia korkeasta kulutuksenkestosta helppoon puhtaanapitoon.

Varaudu kevään kurakeleihin

Kevät on aivan kulman takana – ja samoin ovat kurakelit. On siis aika varustaa kodin eteiset ja käytävät sopivilla matoilla, jotka pysäyttävät hiekan ja lian jo eteiseen.

Myymälämme kattavasta valikoimasta saat laadukkaat käytävä-, ruoho- ja kuramatot omilla mitoillasi.

Eteinen, jossa musta kuramatto.

Haluan, että Värisilmän asiantuntija ottaa yhteyttä

Haluatko apua suunnitteluun? Jätä yhteydenottopyyntö!