Uuteen vuoteen uusilla kodin pinnoilla

Tervetuloa Netto-ostopäiville Parikkalan Värisilmään 22.-27.1.2024. Netto-ostopäiviltä saat maksuttoman suunnittelun, joustavan rahoituksen ja edulliset pintamateriaalit.

Lattioita jokaiseen tilaan ja jokaiselle budjetille

IDEO VIVA -vinyylilankku

24,90 € /m2

Nykyaikainen kivivinyylilattia kestää hyvin kovaa kulutusta, sekä kosteutta kodin ja julkisten tilojen kuivissa tiloissa

Basic-laminaatti

12,90 € /m2

Basic laminaattilattia on helppohoitoinen ja kulutuksenkestävä lattianpäällyste. Laminaatti on luonnonmukainen lattiamateriaali, joka valmistetaan lähes kokonaan aidosta sertifioidusta puuraaka-aineesta.

Bjelin kovetettu puulattia

55,90 €  /m2

Bjelinin kovetetusta puusta valmistettu Woodora-lankkulattiamallisto vastaa monipuolisesti erilaisiin asiakastarpeisiin vakuuttaen myös kauniilla väri- ja lajitelmavaihtoehdoillaan: valikoimaan kuuluvat Naturin sekä Selectin vähäoksaiset ja rauhalliset lajitelmat.

Lattialauta Joki 28×140 EK mänty puuvalmis päätypontattu

46,14 € /m2

Käsittelemätön massiivipuulattia, jonka voi käsitellä monin eri tavoin ja tuoda näin esille puun omaa luonnetta ja ilmettä. Lattian voi oman maun mukaan joko lakata, kuultokäsitellä, petsata, maalata, öljytä tai vahata.

Netto-ostopäiviltä erilaisia laattoja -30%

Laattavalikoimamme sisältää tuhansia toinen toistaan upeampia laattoja. Neutraalien laattojen rinnalla värikkäät, erityisesti vihertävät, laatat ovat nousseet suomalaisten suosioon. Tutustu laattavalikoimaamme ja valitse oma suosikkisi!

Easy White Matt ja Glossy -kaakelit 

17,15 €  /m2

Valkoinen seinälaattasarja sekä kiiltävänä että mattana

WADI-laatat

52,50  /m2

Useita eri värejä.

Baroom-kylpyhuonekalusteet

Baroom täyttää vaativankin sisustajan toiveet: laaja valikoima, erinomainen hinta-laatusuhde ja vastuullinen tuotanto. Baroom on luotu kestämään paitsi käyttöä, myös erilaisia elämäntilanteita, makumieltymyksiä ja budjetteja. Sisusta omannäköinen kylpyhuone! Lue lisää täältä.

Varastovalikoimamme Baroom-kalusteet saatavilla nopealla toimituksella.

Erä tapetteja -30 %

 

Borosan-tapetit -30%

Borosan Easy Up -tapettimalliston monipuolisesta valikoimasta löytyy tapetit kodin eri tiloihin tyylistä riippumatta. Kuosit vaihtelevat yksivärisistä koristeellisiin kukkatapetteihin ja graafisista kuvioista erilaisiin luontoaiheisiin. Kestävät EasyUp-tapetit sopivat kaikille seinille ja ne ovat helposti yhdisteltäviä. Klassinen Borosan-tapettimallisto on koristanut koteja jo vuodesta 1956. 

Haluan, että Värisilmän asiantuntija ottaa yhteyttä

Haluatko apua suunnitteluun? Jätä yhteydenottopyyntö!