Ulkoremonttikausi on alkanut ja Värisilmässä kausi aloitetaan mahtavilla maali- ja öljytarjouksilla – katso muutama tarjouspoiminta tästä blogista ja tule katsomaan kaikki kampanjahinnat myymälästämme. 

Myös jo perinteeksi muodostunut sekä suuren suosion saanut Arttu Wiskarin terassitanssikampanja on alkanut – nyt kannattaa käydä osallistumassa osoitteessa varisilma.fi.

Legendaariset Panu+ -talomaalit

112,90 €/ 9 L

Panu+ Talomaalin pinta on suomalaiseen maisemaan sopiva puolihimmeä. Pinnan kiillon ja nykyaikaisten puuta suojaavien aineiden ansiosta maalipinta on erittäin säänkestävä ja se pysyy pitkään puhtaana. Likaa hylkivä pinta säilyttää myös värisävynsä hyvin. Panu+ suojaa taloasi pitkään ja se myös näyttää hyvältä.

Nordica EKO talomaali

119,00 €/9 L

Vesiohenteinen, kiiltävä talomaali puupinnoille ulkona. NORDICA EKON kiiltävä ja kova pinta hylkii likaa ja säilyttää ulkonäkönsä, värinsä ja kiiltonsa erittäin pitkään.

VINHA VVA peittävä suoja puulle

114,90 €/11,7 L

Puolihimmeää ja peittävää suojaa: Vesiohenteisen Vinhan sideaineena on käytetty alkydivahvisteista akrylaattia. Se soveltuu uusien tai aiemmin käsiteltyjen ulkoseinien, ikkunanpuitteiden ja vuorilautojen pintakäsittelyyn. Vinhalla onnistuu myös tummaksi kuullotetun puun käsitteleminen vaaleamman näköiseksi. Erinomaista säänkestoa: Vinha on kehitetty kestämään Suomen ääriolosuhteita.

Ultra Classic -talomaali

123,90 €/11,7 L

Ultra-talomaalit ovat Tikkurilan 150 vuotisten perinteiden ja vahvan tuotekehityspanostuksen tulos ja puolihimmeä Ultra Classic on Ultra-perheen isä. Ympäristöystävällinen Ultra Classic sopii niin pohjustetulle kuin tehdaspohjamaalatullekin pinnalle tai huoltomaalauskohteelle. Klassikolle on myönnetty myös Avainlippu. Ultra Classicilla saat kaunista puolihimmeää maalipintaa, joka vastaa vanhan Ultra talomaalin kiiltoa.

Virtasen uusi terassiöljy

109,00 €/9 L

Virtasen Uusi Terassiöljy perustuu tarkoin valittuihin luonnonöljyihin sekä tehokkaaseen UV-suojaan. Taidokkaasti yhdistettynä ne antavat terassillesi useamman vuoden suojauksen auringon ja veden vaikutuksia vastaan. Virtasen terassiöljy sopii erinomaisesti kaikille puuterasseille olivatpa ne uusia taikka aiemmin puunsuoja-aineilla käsiteltyjä.

Kaikki tarjoukset löydät myymälästämme – tervetuloa !

Haluan, että Värisilmän asiantuntija ottaa yhteyttä

Haluatko apua suunnitteluun? Jätä yhteydenottopyyntö!