Ulkoremonttikausi on alkanut! Tutustu kesän parhaimpiin tuotteisiin ja laita terassit ja ulkotilat kuntoon kesää varten.

Suuren suosion saanut Arttu Wiskarin terassitanssikampanja järjestetään myös tänä kesänä – tähän kampanjaan kannattaa käydä osallistumassa 2.5. alkaen osoitteessa varisilma.fi.

Panu+ -talomaali

112,90 €/ 9 L

Panu+ Talomaalin pinta on suomalaiseen maisemaan sopiva puolihimmeä. Pinnan kiillon ja nykyaikaisten puuta suojaavien aineiden ansiosta maalipinta on erittäin säänkestävä ja se pysyy pitkään puhtaana. Likaa hylkivä pinta säilyttää myös värisävynsä hyvin. Panu+ suojaa taloasi pitkään ja se myös näyttää hyvältä.

Värisilmä Pilke -kuullote

91,90 €/9 L

Ulkokäyttöön tarkoitettu helpposivelteinen, hyytelömäinen kuullote, joka imeytyy puupintaan. Suojaa puuta lialta, kosteudelta ja halkeilulta hidastaen auringonvalon vaikutuksia.

VINHA VVA peittävä suoja puulle

114,90 €/11,7 L

Puolihimmeää ja peittävää suojaa: Vesiohenteisen Vinhan sideaineena on käytetty alkydivahvisteista akrylaattia. Se soveltuu uusien tai aiemmin käsiteltyjen ulkoseinien, ikkunanpuitteiden ja vuorilautojen pintakäsittelyyn. Vinhalla onnistuu myös tummaksi kuullotetun puun käsitteleminen vaaleamman näköiseksi. Erinomaista säänkestoa: Vinha on kehitetty kestämään Suomen ääriolosuhteita.

Tikkurila Aito Punamultamaali

59,00 € /astia

Aito Punamultamaali on perinteinen keittämällä valmistettu pellavaöljyä ja puhdasta rautaoksidipigmenttiä sisältävä punamultamaali. Aito Punamultamaali muodostaa hengittävän, jauhoontuvan pinnan, joka kuluu vähitellen vuosien myötä.

Tikkurila Valtti kaluste- ja terassiöljy

112,00 €/9 L

Liuoteohenteinen terassiöljy ulkokäyttöön terasseille ja kalusteille. Suojaa puuta kosteudelta, UV-säteilyltä ja lialta sekä vähentää puupinnan halkeilua ja tekee pinnasta kestävän. Soveltuu kovapuulle, kestopuulle (painekyllästetty) lämpökäsitellylle ja käsittelemättömälle puulle sekä aikaisemmin öljykäsitellylle puulle.

Kivitex-tiilitalomaali

 149,00 €/9 L

Vesiohenteinen silikaattimaali tiilijulkisivuille. Soveltuu savi- ja kalkkihiekkatiilipintojen käsittelyyn. Soveltuu myös aiemmin kalkki-, kalkkisementti-, sementti- ja silikaattimaaleilla käsitellyille tiilipinnoille.

Opastusta ulkoremonttiin Tikkurilan Maalitohtorilta

Tikkurila Oy:n erityiskoulutuksen saanut Maalitohtorimme opastaa ja neuvoo kaikissa ulkomaalaukseen liittyvissä asioissa, alkaen pohjatöistä aina viimeiseen maalikerrokseen saakka. Oikein tehty ulkomaalaus suojaa talosi rakenteita säältä ja pidentää niiden käyttöikää. Maalitohtori antaa apua myös sävyn valintaan.

Tule tapaamaan Maalitohtoria ja hakemaan parhaat vinkit ulkomaalaukseen myymäläämme.

Haluan, että Värisilmän asiantuntija ottaa yhteyttä

Haluatko apua suunnitteluun? Jätä yhteydenottopyyntö!