Lomamökin peruskorjaus ja uusi ilme Värisilmästä

 

Yrittäjäpariskunta Veera ja Jani Roitto vuokraavat lomamökkejä maatilansa läheisyydesssä Parikkalassa Simpelejärven rannalla.  Suunnitellessaan peruskorjausta 70-luvulla rakennettuun, 90-luvulla peruskorjattuun lomamökkiinsä he päätyivät valitsemaan Parikkalan Värisilmä-myymälän tuotteita remontin toteutukseen.

– Valitsimme paikallisen liikkeen, jolloin asiointi oli sujuvaa remontin edetessä. Värisilmässä on kattava valikoima ja osaava henkilökunta. Paikallinen rautakauppa osoittautui myös kilpailukykyiseksi isohkossa remontissa, ja toimitusvarmuus oli hyvää ja nopeaa, Roitot kertovat kokemuksistaan.

 

Mökki peruskorjattiin uusimalla ja osin pintakäsittelemällä pinnat lähes kauttaaltaan

 

Mökin sisätiloissa pinnat uusittiin lähes kauttaaltaan, vain muutamat yksittäiset pinnat jäivät entiselleen niiden hyvän kunnon ja sisustukseen soveltuvuuden takia. Katto ja seinät maalattiin, ja takka ja muuri saivat myös uuden maalipinnan. Vanhan lautalattian päälle asennettiin vinyylilattia ja listat uusittiin. Keittiö uusittiin kokonaan kodinkoneita myöten.

Laatat tarjoushintaan -20%

Myös kylpyhuone ja sauna saivat kokonaan uudet pinnat, ja pukuhuoneen lautalattia vaihdettiin laatoiksi ja lattialämmitys lisättiin.

Mökin ulkopuolta uudistettiin maalauksella, laajentamalla terassia sekä uusimalla ulkovalaistus.

Sujuva yhteistyö ja kiitosta henkilökunnalle

 

Roitot kuvailevat yhteistyön myymälän kanssa sujuneen jouhevasti sekä kertovat saaneensa projektin edetessä remonttisuunnitelmiin hyviä vinkkejä ja asiantuntemusta mm. materiaalivalintoihin sekä teknistä neuvontaa. Myös tuotteiden laadusta heille jäi positiivinen kokemus:

– Olemme tyytyväisiä tuotteiden laatuun ja pyrimmekin valitsemaan vuokrakäyttöön kulutusta kestäviä tuotteita esimerkiksi lattiaan.

Sen lisäksi, että Värisilmän myymälän henkilökunta koettiin asiantuntevaksi ja ystävälliseksi ja palvelu nopeaksi, erityistä kiitosta myymälä sai sisustusneuvonnasta:

– Tyypillisiin rautakauppapalveluihin nähden Parikkalan Värisilmän sisustusneuvonta oli huippulaatuista.

Roitot vuokraavat mökkejä jo kolmannessa sukupolvessa ja kertovat remontin myötä mökin päivittyneen hienosti tähän päivään:

– Uusi ilme on raikas ja laadukas. Olemme erittäin tyytyväisiä remontin yhtenäiseen lopputulokseen ja olemme saaneet ihastuneita palautteita asiakkailtamme.

Pistoniemen lomamökkeihin voi tutustua täältä.