Myymälästämme rakentamisen, remontoinnin ja sisustuksen ammattilainen löytää kaikki tarvitsemansa työkalut ja tarvikkeet yhden katon alta. Meillä asiointi käy helposti ja nopeasti, ja palvelu on aina henkilökohtaista.

Tuotevalikoimamme on laaja, mutta yhteistyökumppaneillemme pystymme tarvittaessa toimittamaan tuotteita myös valikoimamme ulkopuolelta. Kysy rohkeasti lisää myymälästämme!

Mitä ammattilainen saa Värisilmästä:

  • Laaja tuotevalikoima
  • Henkilökohtainen palvelu
  • Nopea ja helppo asiointi
  • Mahdollisuus tilaustuotteisiin

 

“Pro:lla tehdään priimaa pintaa.”

Dana Lim on lähes 100-vuotias yritys ja skandinavian johtava liimojen, tiivisteiden, täyteaineiden ja teollisuusliimojen valmistaja.

Värisilmän valkoimasta löytyy parhaat Dana Lim -tuotteet erilaisiin tasoituksiin, rappauksiin ja korjauksiin.

Dana Lim -valmistasoitteet

KEVYTTASOITE DANALIM 628 150 ML

Kevyttasoite reikien ja halkeamien täyttämiseen betonissa, rappauksessa ja levypinnoilla kuivissa sisätiloissa.

SEINÄTASOITE DANALIM FILLER EXTRA 619 250 ML VALKOINEN

Valmiiksi sekoitettu kuituvahvisteinen tasoite syviin reikiin (ruuveista, nauloista, propuista jne.). Soveltuu puulle, laastille, betonille, kipsille jne.

 

KEVYTTASOITE DANALIM 628 950 ML

Kevyttasoite reikien ja halkeamien täyttämiseen betonissa, rappauksessa ja levypinnoilla kuivissa sisätiloissa.

SEINÄTASOITE DANALIM LH 622 3 L

Valmiiksi sekoitettu kevyttasoite kipsilevyjen saumoihin ja seinien ja kattojen täysrappaukseen, rappaukseen, betoniin, kipsilevyihin jne. kuivissa tiloissa.

 

SEINÄTASOITE DANALIM LF 621 5 L

Hienojakoinen valmistasoite, jolla on hyvä täyttöaste. Käytetään sisätiloissa kipsilevyjen saumanauhan kiinnitykseen ja betonin, rappauksen ja kipsilevyjen ylitasoitukseen seinissä ja katoissa.

SEINÄTASOITE DANALIM KARKEA LG 624 5 L

Hienojakoinen valmistasoite, jolla on hyvä täyttöaste. Käytetään sisätiloissa kipsilevyjen saumanauhan kiinnitykseen ja betonin, rappauksen ja kipsilevyjen ylitasoitukseen seinissä ja katoissa.

Ruiskutasoitteet

Kevyt Karkea Ruiskutasoite Danalim 634 15L

Valmiiksi sekoitettu karkearakeinen hyvin täyttävä kevyttasoite. Sopii hyvin esim. betonipintojen täyttöön.

Ruiskutasoite Medium Pro Plus Danalim 639 15L

Ammattimainen, laadukas tasoitettava kevyt täyteaine. Ylitasoituksiin, Pro:lla tehdään priimaa pintaa. Voi käyttää myös nauhoituksiin.

Kevyt ruiskutasoite Danalim 635 medium 15L

Valmiiksi sekoitettu, hyvin täyttävä kevyttasoite. Sopii kipsilevypinnoille ja nauhoitukseen.

Ceresitin uutuustuote vie laatoituksen uudelle tasolle

Ceresit CE 60 saumalaasti on innovatiivinen uuden sukupolven keraamisten laattojen saumalaasti, joka on heti käyttövalmis. Käyttövalmiiseen tuotteeseen ei tarvitse lisätä vettä, vaan tuote on käyttövalmis heti avaamisen jälkeen. Lyhyempien odotusaikojen ansiosta saumaus sujuu jopa kolme kertaa nopeammin kuin sementtipohjaisilla saumalaasteilla. Sopii max. 6 mm leveisiin saumoihin. Ceresit CE 60:n avulla lopputulos on aina näyttävä, kestävä ja tasalaatuinen. Ihanteellinen valinta kaikkiin sisätilojen laatoituksiin, ja sopii kaikille keraamisille- sekä luonnonkivilaatoille.

 

Laadukkaat työkalut ammattilaisille Värisilmästä